Carta

Entrants i Plats principals

del Mercat al plat
  • Abadejo en suquet
    12 €
  • Cabrit arrebossat
    10 €
  • Cuixa de confit d’ànec de la granja de Louisiana
    10 €
  • Graellada de carn amb patata al caliu i allioli
    14 €
  • Entrecot a la brasa amb escalopa de foie
    16 €

Els arrossos

la nostra especialitat
  • Pitança d’arròs caldós amb galeres i cranc blau
    10,50 € p/pers.
  • Paella d’arròs amb escamarlans i gambes
    11,50 € p/pers.
  • Fideuada amb llagostins de llotja
    11,50 € p/pers.
  • Arròs negre amb carxofes i calamarsets
    10,00 € p/pers.

Carta del Bar de tapes

Tapes de mercat
  • Aletes de pollastre a l’estil de Louisiana
    7 €
  • Anguila a l’all i pebre
    10 €
  • Anxoves extra marinades i pa de vidre
    8,5 €
  • Baldanetes d’arròs amb pinyons i tomata
    8 €
  • Calamars a la romana
    10 €
  • Canyuts a la planxa
    8,5 €
  • Carpaccio d’abadejo amb olivada
    10 €
  • Cassoleta de marisc al vapor
    13 €
  • Encenalls de pernil i formatge tendre, llonganissa seca i pa de vidre
    7,5 €
  • “Ensaladilla” Paiolet
    7 €
  • Llagostins de la llotja de la Ràpita a la planxa
    15 €
  • Llesca de pa de vidre amb escalivada i formatge de cabra
    6,5 €
  • Mousse de foie amb melmelada i pa torrat
    6,5 €
  • Musclos al vapor
    7 €
  • Ortigues de mar
    7,5 €
  • Pa de vidre amb tomàquet de penjar
    6 €
  • Patates braves amb allioli i romesco
    6 €
  • Peixet fregit
    8,5 €
  • Polp a la gallega
    11 €
  • Variat
    4 €
  • Bunyols d’abadejo
    7 €
  • Croquetes de bolets
    7 €
  • Croquetes de sobrassada amb mel
    7 €
  • Croquetes de pernil dolç i formatge
    7 €
  • Croquetes de pernil serrà
    7 €