Aletes de pollastre a l’estil de Louisiana
Baldanetes d’arròs amb pinyons i tomata
“Ensaladilla” Paiolet
Llesca de pa de vidre amb escalivada i formatge de cabra
Mouse de foie amb melmelada i pa torrat
Musclos al vapor
Patates braves amb allioli i Romesco
Postres del menú del dia
19.50 € p/per. – mín 2 per.
VI D.O Terra Alta i cafès o licors
Almodí petit blanc – Jove, celler Altavins, Batea, Garnatxa blanca, Chardonnay i Sauvignon blanc
Musclos al vapor
Carpaccio d’abadejo amb olivada
Peixet fregit
Vinyes del grau rosat – Jove, celler Josep Vicens, Gandesa. Garnatxa begra
Croquetes variades
Anguila a l’all i pebre
L’abrunet negre – Jove, celler Frisach, Corbera d’Ebre. Garnatxa negra i Samsó. Ecològic
Encenalls de pernil i formatge tendre, llonganissa seca i pa de vidre
Baldanetes d’arròs amb pinyons i tomata
Mistela de vi blanc – Vi de licor. Cooperativa Sant Josep de Bot
Postres Del Menú Del Dia
30.00 € p/per. – mín 4 per.
Aigua i cafès o licors