Menús

Menú de tapes

Aletes de pollastre a l’estil de Louisiana
Baldanetes d’arròs amb pinyons i tomata
“Ensaladilla” Paiolet
Llesca de pa de vidre amb escalivada i formatge de cabra
Mouse de foie amb melmelada i pa torrat
Musclos al vapor
Patates braves amb allioli i Romesco
Postres del menú del dia

 

19.50 € p/per. – mín 2 per.
VI D.O Terra Alta i cafès o licors

Menú d’arrossos

Amanida tèbia amb formatge de cabra i vinagreta de fruits del bosc
Carpaccio d’abadejo
Peixet fregit amb farina d’arròs
Arròs a escollir de la carta – Veure carta d’arrossos
Postres del menú del dia

 

25.00 € p/per. – mín 2 per.
VI D.O Terra Alta i cafès o licors

Menú de tapes amb degustació de vins D.O Terra Alta

Almodí petit blanc – Jove, celler Altavins, Batea, Garnatxa blanca, Chardonnay i Sauvignon blanc
Musclos al vapor
Carpaccio d’abadejo amb olivada
Peixet fregit
Vinyes del grau rosat – Jove, celler Josep Vicens, Gandesa. Garnatxa begra
Croquetes variades
Anguila a l’all i pebre
L’abrunet negre – Jove, celler Frisach, Corbera d’Ebre. Garnatxa negra i Samsó. Ecològic
Encenalls de pernil i formatge tendre, llonganissa seca i pa de vidre
Baldanetes d’arròs amb pinyons i tomata
Mistela de vi blanc – Vi de licor. Cooperativa Sant Josep de Bot

Postres Del Menú Del Dia

 

30.00 € p/per. – mín 4 per.
Aigua i cafès o licors

Menú de grups

Entrants per a compartir:
Baldanetes d’arròs i pinyons
Sopa de tomàquet
Amanida amb ous durs farcits
Musclos al vapor

Plat principal a escollir:
Canelons de carn amb beixamel
Cuixa de pollastre a l’ast amb patates palla
Cassoleta d’abadejo amb salsa verda
Menjar blanc Tortosí

 

15.00 € p/per.
VI D.O Terra Alta i cafès o licors

També disposem dels menús de tapes i arrossos per fer en grup