Sobre Nosaltres

L’any 1999 Clara Segarra va obtenir el títol de Tècnic especialista de cuina a  l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Cambrils.

 

Durant la formació va fer pràctiques al Restaurant Rosa Pinyol de Tortosa amb Joan Forcadell, la Pastisseria Palau de Tarragona, a l’hotel de Vallon de Valrugues de Sant Remy de Provence de França i a l’hotel Beau Rivage Palace de Lausanne a Suïssa. Una vegada acabat els estudis va fer una estada al restaurant de Juan Mari Humada de Donosti.

 

L’any 2001 amb 22 anys Clara va obrir el Restaurant Paiolet. La passió per la cuina tradicional l’ha portat a ser un restaurant referent en gastronomia tortosina.

 

Des dels inicis participa en les Jornades Gastronòmiques de la cuina del Renaixement, ha fet que estudie i practique la cuina medieval i renaixentista. Descobrint les semblances a la cuina actual.

 

Des de llavors s’ha anat formant fent cursos locals d’enologia i actualment la carta de vins està especialitzada en la D.O. Terra Alta.

 

Aquest any ha fet una estada al Restaurant Antic Molí d’Ulldecona que amb una estrella Michelin, per practicar les tècniques més actuals i poder posar un toc d’autor a la cuina tradicional.

 

Actualment el Restaurant està especialitzat en arrossos i tapes basant-nos sempre en la gastronomia tortosina sense gluten.

Obrir Chat
Necessita ajuda?
Hola, Com podem ajudar-te?